Mousse cu mascarpone (fara lactoza)

Mod de preparare

Intr-o tigaie topeste zaharul brun la foc mic, pana devine lichid. Adauga nucile si fulgii de ovaz, amesteca bine. Pune totul pe o hartie de copt si lasa sa se raceasca.

Intre timp, cu mixerul la viteza medie, amesteca mascarpone, iaurtul, dulceata. Adauga si fructe proaspete, amesteca usor cu o spatula.

In pahare de 200ml construieste desertul – krantz de nuci si ovaz, mousse de mascarpone si decoreaza cu fructe proaspete, ovaz si menta.

Reteta de Mousse cu mascarpone este gata. Poti da paharele la rece pana in momentul servirii, pentru un efect super racoritor. Pofta buna!

Mousse cu mascarpone (fara lactoza)

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup

Available Coupon

X